Categories
Informacines technologijos

Kaip gauti sutikimą naujienlaiškio siuntimui?

Naujienlaiškių siuntimas yra tiesioginės rinkodaros dalis. Tiesioginė rinkodara išsiskiria tuo, kad ji pasiekia asmenis tiesiogiai per elektroninį paštą, telefonu ar asmenine žinute. Norint siųsti klientui tiesioginės rinkodaros pasiūlymus, reikalingas jo sutikimas. Daugelio verslų internete galvos skausmu tampa problema, kaip gauti interneto svetainės lankytojo ar kliento sutikimą gauti naujienlaiškius. Tai daryti reikėtų laikantis duomenų saugos taisyklių, keliais būdais.

Registracijos forma interneto svetainėje

Interneto svetainėje ar parduotuvėje sukurkite registracijos formą. Formoje pateikite naudingą pasiūlymą, dažniausiai pasirenkami 10 %, 20 % ar 5 % nuolaidos kodai apsiperkant, jei svetainės lankytojas sutiks palikti savo el. pašto adresą, kad gautų tiesioginės rinkodaros pasiūlymus. Tokias formas nesudėtinga įdiegti į interneto svetainę, pasinaudojant naujienlaiškių siuntimo platformomis, pavyzdžiui vivasend.lt.

Socialiniai tinklai

Socialiniame tinkle „Facebook“ galite laisvai komunikuoti su daugybe vartotojų, juos pasiekti ne tik per savo verslo paskyrą, bet ir per asmeninį profilį bei įvairias grupes, mokamą reklamą. Taigi, per „Fasebook“ postus galite taip pat prašyti sutikimo naujienlaiškių siuntimui, už tai pasiūlant tam tikrą vertę – akciją, dovaną, įdomų turinį.

Categories
Statyba

Saulės elektrinės A++ energetinio efektyvumo klasės pastatuose

Jeigu 2021 metais planuojate tvirtinti būsto projektą ir statyti namą, iš karto pagalvokite kaip įgyvendinsite naujus statybų reikalavimus, pagal kuriuos nuo šių metų statomi didesni nei 50 kv. m pastatai turi atitikti A++ energetinę klasę. Pastatuose įrengtos saulės elektrinės padės pasiekti norimą energetinio efektyvumo klasę.

Kodėl saulės elektrinės tinkamiausias atsinaujinimo šaltinis?

A++ energinės klasės pastatuose ne mažau kaip 50 % energijos turėtų būti išgaunama iš atsinaujinančių energijos šaltinių: biokuro, vėjo ar saulės elektrinių, šilumos siurblių, geoterminės energijos. Vienas iš efektyviausių būdų pilnai aprūpinti namą švaria ir pigia energija – tai saulės elektrinės. Jas verta rinktis nes:

  • Daugiau nei 3 kartus pigesnė energija.

Saulės elektrinės gamina elektros energiją, kuri yra ne tik švari, bet ir tris kartus pigesnė nei įprastai. Gaminantys vartotojai turi mokėti tik nedidelį energijos tinkluose pasaugojimo mokestį. Jeigu elektrinė didesnė ir pagamina energijos perteklių, šiuo pertekliumi galima atsiskaityti su tinklais, likusią dalį – naudoti savo reikmėms. Tada už elektrą nereikės nieko mokėti. Pavyzdžiui, 10 kW galios elektrinės per metus pagamina 10 000 kWh energijos, 36 % atiduodant tinklams kaip kompensaciją už pasaugojimą, 64 %, t. y., apie 6400 kWh lieka namo apšildymui, vandens pašildymui ir kitoms reikmėms.

Categories
Verslas

Kodėl jūsų verslui reikia SEO paslaugų?

Dauguma šiuolaikinių verslų jau puikiai žino ir supranta, jog seo paslaugos jiems yra tiesiog gyvybiškai svarbios. Lygiai taip pat kaip ir google adwords reklama ar kiti populiariausi internetinio marketingo įrankiai. Daugelis supranta, kokius privalumus gali atnešti kokybiškai suteiktos seo paslaugos ir jog į jas investuoti tikrai apsimoka. Kaip bebūtų, jei jums šis terminas vis dar yra ganėtinai naujas ir jūs nežinote, ar jūsų tinklapiui reikėtų atlikti seo optimizaciją ar ne, skaitykite šį straipsnį iki gala ir tokių abejonių nebeliks.

SeoNatūralus srautas į jūsų tinklapį ateinantis iš paieškos rezultatų turėtų būti pats pagrindinis. Jei pagrindinis srautas į jūsų tinklapį ateina iš socialinių tinklų arba mokamos reklamos, kažką darote ne taip ir tikrai permokate. Žinoma, egzistuoja ir tam tikros specifinės situacijos kai kitaip ir būti negali, tačiau dažniausiai tai yra tiesiog išimtis iš taisyklės. O išimtis tik patvirtina pačią taisyklę. SEO paslaugos ne tik pritraukia lankytojų srautą į jūsų tinklapį, bet ir augina pasitikėjimą ir jūsų prekinį ženklą. Kiekvieno patyrusio seo specialisto tikslas yra sukurti tinklapį su stipriais pamatais, kuris būtų lengvai randamas ir dar lengviau naudojamas į jį užsukusių klientų. Jei norite pasirodyti patikimas ir rimtas verslas prieš google paieškos sistemą, svarbiausi elementai yra kokybiškos atgalinės nuorodos, geri klientų elgesio jūsų tinklapyje rodikliai, tinkamas turinys ir tinklapis pritaikytas įvairioms platformoms. Didžiausia problema yra ta, jog pasitikėjimo tiesiog neįmanoma sukurti greitai. Tam reikia daug laiko ir įdirbio, todėl nesitikėkite iš seo stebuklų per savaitę – tai užtruks kur kas ilgiau.

Categories
Kiti straipsniai

Puikios priežastys asmeninei paskolai imti

PaskolaPaskolos gali būti imamos dėl įvairiausių priežasčių. Žinoma, vienos iš jų, tokios kaip būsto paskola, yra jau su tikslu, kurio keisti negalima, todėl šie pinigai gali būti panaudojami tik gyvenamai vietai įsigyti ar statyti. Tačiau reikia nepamiršti, kad tarp tokio tipo finansinių paslaugų atrandamos ir vartojimo paskolos, kurios yra kur kas lankstesnės ir gali būti panaudojamos kur kas plačiau. Verta žinoti tai, kad jos nėra tokios didelės kaip būsto paskola, tačiau daugeliu atveju tikai gali būti tinkamos. Be abejonės, kalbant apie paskolas galima pastebėti dvigubą nuomonę. Vieni gali sutikti, kad tai nuostabus būdas įsigyti tai, ko norisi ar išpildyti kokius nors turimus poreikius, o kitiems tai atrodo kaip prastas pasirinkimas, nes visą gyvenimą teks gyventi skoloje. Specialistai pataria į paskolas žiūrėti atsakingai, tuomet niekada nereikės susidurti su problemomis. Jei žmogus patikimas ir atsakingas, dirbantis, tuomet kilti jokių problemų neturėtų. Na, o jei paskola buvo spontaniškas sprendimas, gali pasitaikyti visko. Taip pat kartais tokios paslaugos sėkmę nulemia ir tai kokiam tikslui imama paskola. Jei iš jų perkami gražūs drabužiai nors jie nėra reikalingi, tik norimi, tuomet ir paskolos atidavimas gali apsunkti. Pasiėmus paskolą svarbiam tikslui galima būti kur kas labiau motyvuotam ją grąžinti laiku. Taigi, kokios priežastys gali būti tinkamos paskolos ėmimui?

Categories
Grožis ir mada

Faktai apie plaukelius ir jų šalinimo būdai

Depiliacijos priemonėsNereikalingų plaukelių šalinimas itin daug dėmesio pareikalauja šiltuoju metų sezonu, kai norisi rengtis vis atviresniais rūbais, tačiau dėl patogumo ir noro džiaugtis glotnia oda, dažnai apie depiliaciją tenka pagalvoti ir visus metus. Tai priklauso nuo individualių žmogaus poreikių. Plaukelių šalinimas tapo įprastu reiškiniu dar nuo Kleopatros laikų, todėl tai tikrai nėra neįprasta grožio srityje. Visgi kartais tos pačios depiliacijos priemonės nėra tinkamos kiekvienai moteriai, todėl būtina atrasti tai, kas labiausiai tinka – tuomet ši procedūra bus kur kas lengvesnė ir sklandesnė. Šiais laikais tokių būdų atsiranda vis daugiau ir patogesnių, išradingesnių.

Daugeliui kartais kyla klausimai kam išvis tie plaukeliai ant kūno yra reikalingi, tačiau tai yra apsauginę funkciją atliekantis dalykas, kuris sudarytas iš baltymų ir vandens. Plaukeliai yra negyvas audinys, kurio spalvą nulemia melaninas. Nors ir nematyti, beveik visas žmogaus kūnas yra padengtas plaukeliais, vienur jie trumpesni iš šviesesni, kitur tamsesni ar ilgesni. Kadangi šiuolaikinėje visuomenėje nereikalingi plaukeliai yra ganėtinai nepriimtini ir grožio kultas diktuoja, jog be jų galima atrodyti kur kas gražiau, depiliacijos priemonės tikrai dar ilgai bus reikalingos. Ar plaukelius šalinti apsispręsti reikia patiems, tačiau dauguma sutinka, kad glotni oda yra kur kas malonesnė.