Categories
Grožis ir mada

Progos, kada dovanoti gėles

Kai taip paprasta užsakyti geles internetu, reikėtų tik nepamiršti to padaryti, artėjant svarbioms progoms. Nesiųskite paveiksliukų su gėlėmis, nes tai yra gėdingas gestas. Tai tas pats, kas gauti ne tortą, o paveiksliuką su tortu. Ne tikrą meilę, o širdelę… Taigi, gėles galite užsakyti internetu per kelias minutes, tik prisiminkite progas. O progų dovanoti gėles – niekada ne per daug. Štai keletas jų, kada būtinai reikėtų jas prisiminti.

Gimtadienis

Be jokios abejonės, gimtadienis yra ta šventė, kuomet būtina pasveikinti mylimus žmones, tiek vyrus, tiek moteris. Iš tiesų, nebūtina dovanoti kažkokius daiktus, nes geliu dezutes irgi gali būti geros dovanos. Kodėl būtent dėžutėje? Tiesiog šiaip. Kad tai būtų kažkas naujo, kažkas originalaus. Kažkas kitokio, nei yra įprasta. Tad gimtadienio proga tokie dalykai tikrai gali tapti daug džiaugsmo teikiančiu pasirinkimu.

Moters diena

Aišku, kada geles internetu būtina užsakyti ir moters dienai. Daug vyrų šiais laikais jau ir nežino, kaip geriau elgtis, kad nebūtų pasmerkti. Vienos moterys gėlių labai nori per kovo 8 – ąją, o negavusios nusimena ar net įsižeidžia. Kitos sako, kad gėlių nenori, tačiau negavusios vis tiek nusivilia. Galiausiai yra tokių, kurios tikrai labai supyksta, jeigu per moters dieną gauna gėlių, nes laiko tai antifeministiniu dalyku, žeminančiu moters asmenybę ir t. t. Tad vyrams irgi yra sunku pataikyti, kaip elgtis geriau. Visgi geriausia būtų vadovautis savo požiūriu į moters dieną. Suprasti, kodėl tas gėles dovanoja, ir kam jas reikia dovanoti, kurioms moterims. Galbūt toms, kurios iš tiesų gyvenime svarbios ne tik kaip asmenybės, bet ir kaip moterys? Pvz., mama, kuri būdama moteris jus pagimdė; arba žmona, kuri taip pat atlieka tam tikrą būtent moters funkciją. Taigi, ši šventė vis dar gali būti graži su gėlėmis ar be jų, jeigu atsiranda susikalbėjimas tarp žmonių.

Vestuvių metinės