Categories
Verslas

Spausdinimo namuose patarimai

Jeigu spausdinate namuose, tai gal žinote, kas yra kasečių pildymas. Tačiau ir biuro administratoriams vertėtų kartais daugiau dėmesio skirti tokiems dalykams ir pasidomėti, kaip ir kada galėtų ar turėtų būti naudojami spausdinimo elementai ekonomiškai.

Nenaudojamą spausdintuvą apsaugokite nuo dulkių

Taigi, pirmasis patarimas spausdinantiems namuose arba – ekonomiškai norintiems spausdinti biure – saugoti pačią įrangą, jeigu ji rečiau naudojama. Verta spausdintuvą laikyti taip, kad jame nesikauptų dulkės. Uždaryti visas dureles ir praėjus, nes jie leis ateiti dulkėms, o to geriau būtų vengti. Dulkės spausdinimui labai kenkia, jos gali ištepti netgi patį lapą.

Kasetes pildykite, o ne keiskite

Ekonomiškumo pagrindinis principas – ne išmesti ir pirkti naują, o įprasti prie daugkartinio vartojimo. Nors gamintojas jums sakys, kad spausdintuvo kasetė turi būti perkama nauja, tai netiesa. Galite ją drąsiai pildyti ir taip kaskart sumažinti suvartojimą bei gerokai sutaupyti.

Neišmeskite garantijos

Dar vienas patarimas – tiesiog neišmesti visų dokumentų, kurie gali suteikti gaminio garantiją. Čia kalba eina būtent apie spausdintuvo garantiją, nes jeigu daiktas sugestų, jūs vis tiek galėtumėte pretenduoti į jo atnaujinimą ir sutaisymą. Tai jums turėtų būti iš tiesų labai svarbu.

Gerai užfiksuokite lapus