Categories
Kiti straipsniai

Išmėginkite naujas šukas ir atgaivinkite savo plaukus

Plaukų šukos yra vienas svarbiausių įrankių, kuriuos naudojame kasdien, kad palaikytume savo plaukų grožį ir sveikatą. Teisingai parinkta šukos rūšis ir tinkamas priežiūros būdas gali padėti išvengti plaukų pažeidimų ir sudirginimo, padaryti plaukus minkštesnius ir šviesesnius bei užtikrinti geriausią galimą plaukų priežiūrą.

ŠukosViena iš svarbiausių taisyklių, susijusių su plaukų šukų naudojimu, yra šukavimo dažnumas. Daugelis žmonių linkę šukuoti plaukus per dažnai, tačiau tai gali padaryti daugiau žalos nei naudos. Plaukų šukuoti geriausia ne dažniau kaip du kartus per dieną, kad būtų išvengta per didelio trinties, kuris gali sukelti plaukų lūžimus ir sudirginimą. Plačiau: https://vitrinapro.lt/24-sepeciai-sukos-ir-smailes puslapyje.

Kita svarbi taisyklė, susijusi su plaukų šukų pasirinkimu, yra jų rūšis. Įvairios plaukų šukos yra skirtos skirtingiems plaukų tipams ir stiliams, todėl svarbu pasirinkti tinkamą šuką. Pvz., jei turite storų plaukų, geriausia naudoti šuką su plačiais ir retais dantimis, kad nebūtų sukurtas perteklinis trinties ir susidarytų kamščiai. Tuo tarpu, jei turite plonų plaukų, rekomenduojama naudoti šuką su tankesniais dantimis, kad būtų išvengta plaukų išsisklaidymo ir susidarytų apimtis.