Categories
Kiti straipsniai

Dar ne vėlu iškeliauti slidinėti

Slidinėjimo inventoriusKaip žinia, slidinėjimo apranga paprastai dėvima tik slidinėjimo metu, o šiaip žiemą su ja nevaikštoma. Tad jeigu dabar dairotės naujos slidinėjimo aprangos, tikėtina, kad ketinate dar paskutinį kartą pasismaginti su greitai beištirpsiančiais sniego kalnais. Ir iš tiesų, nors jau kovo vidurys, bet vidurio Europos kalnuose sniegas tebesilaiko ir slidinėjimo atostogos vis dar galimos. O tada grįšite į pavasarėjančią Lietuvą.

Žieminių aprangų galima rasti ir su nuolaida

Tad pradėkime nuo to, kad jums bus reikalinga slidinėjimo apranga. Tikrai geriau įsigyti savo, kur iš anksto žinosite, kad tinka, negu nuomotis nuvažiavus, svarstant, kas dar prieš tai dėvėjo tą kostiumą. Be to, dabar, besibaigiant sezonui, galima tikėtis, kad rasite ir išparduodamų kolekcijų, kažką tiesiog įsigysite pigiau.

Slidinėjimo kelionės gali būti pigesnės

Tiesą sakant, pabaigoje žiemos keliauti verta ir dėl to, kad atpinga net ir pačios slidinėjimo kelionės. Taigi, galite tiesiog keliauti su malonumu ten, kur norite, ir nebijoti, kad kažkas bus ne taip. Keliaukite pigiau, nuomokitės trobeles pigiau, slidinėkite pigiau. O sniego dar yra, kaip ir ilgiau trunkančio šviesos laiko dienos metu.

Ką įsidėti į lagaminą?

Categories
Verslas

Anglų kalbos stovykla – galimybė dar greičiu išmokti kalbos

Nors neretai yra teisinamasi, kad mokytis užsienio kalbų paprasčiausiai nėra laiko, tačiau turbūt sutiksite, kad esant dideliam norui, atsiranda ir galimybės. Šiuo metu yra siūlomi kursai, kurie vyksta vakarais ar savaitgaliais, tad visada galima rasti pačią palankiausią pasirinkimo galimybę, o tuomet, jei atostogas norite praleisti tikrai turiningai, anglų kalbos stovykla bus tikrai palankiu pasirinkimu. Stovyklų pasirinkimas šiuo metu yra ganėtinai didelis, tad tuomet, jei ieškote geriausio pasiūlymo, palanku įvertinti keletą svarbiausių kriterijų, ir rasti tinkamiausią pasirinkimą tikrai nebus labai keblu. Taigi, į ką svarbiausia atsižvelgti?

Ieškokite stovyklų rekomendacijų

Anglų kalbos stovyklos yra organizuojamos ganėtinai dažnai, todėl galite pasidomėti, kokių įvertinimų yra sulaukusios įvairių organizatorių siūlomos stovyklos. Visuomet yra tikimasi, kad anglų kalbos stovykla nusivilti neteks, todėl galite pasidomėti, kurios jų yra sulaukusios geriausių įvertinimų, ir kokios stovyklos yra rekomenduojamos kitiems asmenims, kurie nori išmokti anglų kalbos. Atsiliepimų bei rekomendacijų galite ieškoti naršydami internetinėje erdvėje, arba galite prašyti pažįstamų asmenų patarimų.

Anglų kalbos stovyklų datos