Categories
Verslas

Idealūs skelbimai – pirmas žingsnis paslaugos pardavimo link

Paprasti žmonės sunkiai apsieina be paprasčiausių skelbimų. Nereikia būti verslininku, kad iškiltų siekis parduoti kokią nors prekę arba paslaugą, galiausiai, net ir ją surasti. Tinkamai parašyti skelbimai visą paieškos (pardavėjo ar kliento) procesą kur kas labiau patrumpins. Paprasčiausiai, daugelis net nesureikšmina internete ar paprasčiausiai skelbimų lentose kabančių lapelių. Jei dėmesys netyčia nukrypsta, daugelis džiaugiasi, kad pavyko rasti tai, ko ilgai ieškojo. Visgi, skelbimo rašymas reikalauja tam tikrų specifinių žinių, informacijos. Kitu atveju jūsų skelbimas gali būti labai ilgai neveiksmingas.

Turgus.ltRašydamas skelbimą visada naudokite savo tikruosius identifikavimo žodžius, t.y. net jei ir skelbimas bus talpinamas internete, venkite įvairiausių pseudonimų arba nik‘ų. Jie nekelia pasitikėjimo. Daugeliu atveju, netgi, manoma, kad jie nėra tikri, apskritai neegzistuoja, tad retas skambina „zuikučiai“, „mechanikui“ ar panašiai. Vardas ir pavardė geriausias pasirinkimas. Žinoma, prie kontaktinių duomenų palikite ir savo telefono numerį. Tai pats geriausias pasirinkimas, kadangi retas planuoja rašyti elektroninius ar juolab popierinio tipo laiškus. Skaičiai turi būti dideli ir aiškūs. Jei skelbimas kabinamas lentoje, geriau jei jis būtų spausdinamas. Tuomet kiekvienas galės įskaityti.

Kuo skelbimai yra trumpesni ir aiškesni, tuo daugiau susidomėjusių žmonių jie sulaukia. Supraskite, kad skelbimas tai ne grožinės literatūros kūrinys, kuris reikalautų įžangos, dėstymo dalių ir panašiai. Svarbiausia, nereikia jokių epitetų ar juolab metaforų. Pirmiausia, svarbu atkreipti dėmesį apskritai į patį tekstą. Anksčiau daugelis didelėmis raidėmis rašydavo žodį „Dėmesio“. Šiuo metu labiau plinta kitas pasirinktas žodelis – „Seksas“. Prie jo dar padedami net keli šauktukai taip siekiant atkreipti dėmesį į save. Taigi, jūsų skelbimas jau pastebėtas, dabar telieka įtikinti žmogų, kad jūs turite tai, ko jam gali prireikti. Pateikite tik pačią pagrindinę informaciją. Geriausia jei skelbimas būtų kokių 7 eilučių ilgumo. Įprastai ilgesnių žmonės nebeskaito. Žinoma, jei parduodate mašiną, privalote pateikti daugiau detalios informacijos. Taip pat pasistenkite sukurti tokį skelbimą, kuris būtų tikrai įsimintinas. Internete labai plinta kurti ypač šmaikščius skelbimus. Galbūt jie nesudomina skaitytojo, tačiau juokdamasis jis platina žinią internete. Taip vykdoma reklama.

Categories
Logistika

Kraustymasis: nuo profesionalų iki namų sąlygų

Šiuo metu ypač paplito kraustantis naudotis profesionalų paslaugomis. Tuomet jums reikia sukti mažiau galvą ir dažniausiai procesas tampa nebe kančia, o tikru malonumu. Juk toks jis ir turėtų būti, paprasčiausiai, kartais problemos tiek užgula galvą, kad naujų namų džiaugsmą pakeičia pykčiai ir žaibai. Kad taip nenutiktų ir jums profesionali kraustymosi komanda naudodama specialią įrangą ir daug metų sukauptas žinias padės greitai ir pigiai pervežti jūsų daiktus iš esamų į būsimus namus. Svarbiausia, kad susiderinti laiką su profesionalais yra labai paprasta. Kraustymosi paslaugos kainos atžvilgiu prieinamos visiems, tad kodėl ir jums nepasinaudojus gyvenimą lengvinančia paslauga.

perkraustymaiDidžiąja dalį laiko kraustantis atima pakavimas. Persikraustymo komanda dažnai teikia ir tokias paslaugas. Ir šiuo atveju kalbame ne tik apie didelius baldus ar buitinę techniką, bet ir knygų, smulkmenų, indų pakavimą. Žinoma, jūs galite šiuo procesu užsiimti kartu. Taip darbas kartu su profesionalais bus pigesnis ir greitesnis. Jei naudositės specialistų patarimai, tai pasidalins savo žiniomis ir taip pavyks susidėti daiktus, kad jie nesudužtų vežimo metu. Taip pat, būtina turėti tam tikra ir pakavimo mechanizmą, kuris padės reikiamus daiktus nuvykus į vietą greitai išpakuoti.

  • Dėžės. Į jas labai patogu dėti daiktus, tačiau problema tame kad jos užima gana daug vietos. Tad geriausia į jas talpinti lengvai dūžtamus daiktus: vazas, indus. Prieš tai nepamirškite jų suvynioti į rankšluosčius ar laikraščius. Kitu atveju sudūžimo galimybės ženkliai padidėja. Štai geriau patalinės ar pagalvių į dėžes nedėti, nes bus veltui užimama naudinga vieta.
  • Maišai. Štai jie kur kas geresnis pasirinkimas patalinei ir, pavyzdžiui, drabužiams. Geriausia pirkti vienodus maišus, kuriuos galite rasti bet kuriame prekybos centre. Yra tokių, kurie specialiai pritaikyti kraustymuisi: daugelis jų su burbuliukais,tad jei dėsite ne tik medžiaginius daiktus, dėl apsauginių burbuliukų daiktai nesuduš.
  • Pakavimo plėvelė. Ja dažniausiai apvyniojami įvairūs baldai ar, pavyzdžiui, veidrodžiai. Taip apsaugoma nuo subraižymo.
Categories
Statyba

Negabaritiniai kroviniai

Negabaritinis krovinys-tai yra prekės rūšis, kurios neįmanoma gabenti su įprastu transportu arba konteineriu dėl didelių gabaritų. Šiandien viena iš populiariausių pervežimo paslaugų yra negabaritinių krovinių gabenimas. Tačiau ši procedūra yra pakankamai sudėtinga, kadangi negabaritiniai kroviniai yra nestandartiniai, kurių pervežimui yra būtina turėti specialų transportą, o antra ura būtina atsižvelgti į kiekvieno krovinio specialias charakteristikas.

Negabaritiniai kroviniaiPervežant negabaritinius krovinius yra svarbiausia užtikrinti saugumą ir laikų jį prastyti. Ir mūsų įmonė tai gali užtikrinti savo klientams, kadangi šis darbas yra patikimas tik vairuotojams, kurie turi darbo su negabaritiniais kroviniais patirties. Taip pat turime visus reikalingus leidimus norint gabenti negabaritinius krovinius.

Negabaritinių krovinių pervežimui yra būtinas ypatyngas transportas, kuris turi atitikti šiuos reikalavimus:

  • Maksimali kėlimo galia;
  • Didelis platformos plotis ir ilgis;
  • Atitinkamas išvažiavimo kampas ir aukštis.

Mūsų įmonės privalumai yra:

  • greitas krovinio pristatymas, kuris bus aptartas bendradarbiaujant su klientu;
  • Turime savo automobilių parką, kuris yra skirtas negabaritinių krovinių pervežimui;
  • Mes darbą atliekame kokybiškai, laikantis saugomo taisyklių, o jūsų krovinys yra draudžiamas;
  • Individualiai bendraujame su kiekvienu klientu. Jūs bendrausite su asmeniniu vadybininku, kuris jums suteiks visą reikiamą informaciją apie tai kaip keliauja jūsų krovinys;
  • Krovinio palyda. Gabenant negabaritinius krovinius gali prireikti palydos, todėl mes esame pasiruošę ją suorganizuoti.

Mūsų įmonė sėkmingai dirba negabaritinių krovinių gabenimos srityje ir yra pasiruošusi visada jums padėti sprendžiant krovinių pervežimo problemas.