Categories
Verslas

Profesionalus baldų gaminimas Klaipėdoje

Įmonės darbuotojai nebijo iššūkių, todėl imasi net iš pirmo žvilgsnio sudėtingų užsakymų tam, kad pateisintų jūsų lūkesčius. Įmonė gamina nestandartinius, šiuolaikinius ir modernius baldus kiekvieno kliento skoniui patenkinti. Taip pat „Medeinus“ darbuotojai itin glaudžiai palaiko ryšį su klientais tam, kad gaminant baldus nekiltų nesklandumų ar kitų nenumatytų problemų. Įmonės siūlomos stumdomos durys pasižymi novatoriškumu, lengvu durų važinėjimu, o patalpoms suteikia daugiau šviesos ir elegantiškumo. Stumdomos durys išskirtinės tuo, kad nesukelia papildomo triukšmo, yra lengvai slankiojančios ir pasižymi ilgaamžiškumu. Pagal kliento pageidavimus stumdomos durys yra gaminamos iš įvairių medžiagų kaip laminuoto medžio drožlės, taip pat, jei yra pageidavimų, montuojamas stiklas ar kitos medžiagos.

Categories
Statyba

Kaip parašyti skelbimą apie parduodamą butą?

Dauguma žmonių nusprendę parduoti butą, pirmiausia, parašo skelbimą ir jį išplatina įvairiose interneto svetainėse. Taip pat neretai tokie skelbimai yra kabinami įvairiose skelbimų lentose ar prie kitų namų laiptinių. Tačiau kaip turi atrodyti totalūs parduodami butai bei jų skelbimai ir kokią informaciją reikia juose nurodyti?

Svarbiausia, rašant skelbimą parduodamam butui, nurodyti jo plotą, aukštą, kambarių skaičių, šildymo tipą, namo statybos metus, jūsų kontaktinius duomenis ir, žinoma, buto kainą. Taip pat daugumai žmonių svarbu, kokia aplinka supa parduodamą butą: ar netoli yra darželių, mokyklų, prekybos centrų, automobilių stovėjimo aikštelių. Derėtų paminėti ir tai, ar name yra rūsys, ar laiptinė yra suremontuota, ar ne. Tam, kad sulauktumėte mažiau klausimų telefonu ar elektroniniu paštu, galite paminėti komunalinių mokesčių sumas kaip šildymas, mokesčiai namo bendrijai ir pan.