Categories
Grožis ir mada

Geriausi šiandien rinkoje esantys vyriški kvepalai

Geri kvepalaiŠiandien rinkoje yra daugybė vyriškų kvepalų. Kadangi yra tiek daug galimybių, gali būti sunku suprasti, kuris iš jų jums tinka. Šiame straipsnyje apžvelgsime geriausius šiandien rinkoje esančius vyriškus kvepalus. Padėsime jums rasti kvapą, atitinkantį jūsų stilių ir asmenybę, nesvarbu, ar ieškote gaivaus ir vandens, ar medžio ir žemės kvapo. Taip pat pateiksime keletą patarimų, kaip kvepalus dėvėti, kad galėtumėte juos kuo geriau išnaudoti. Plačiau: amourdevil.com/kategorija/kvepalai puslapyje.

Geriausi gaivių ir vandens kvapų vyriški kvepalai

Vieni geriausių gaivių ir vandens kvapų vyriškų kvepalų yra šie: Giorgio Armani Aqua di Gio, Acqua di Colonia, Acqua di Colonia, Rochas Eau de Rochas, Dior Eau de Dior, Acqua di Parma Colonia Essenza, Chanel Allure Homme Sport ir Hugo Boss Bottled Ocean. Dauguma šių kvepalų yra gaivūs ir vandens aromatai, tačiau visi jie pasižymi skirtingomis natomis. Aqua di Gio – tai švarus, vandens aromato kolosas su citrusinių vaisių ir medienos natomis. Acqua di Colonia pasižymi kalendros ir bergamotės natomis. Eau de Rochas" turi levandų, jazminų ir rožių natų. Eau de Dior" yra citrusinių vaisių, kalendros ir sandalmedžio natų. Acqua di Parma Colonia Essenza turi kedro ir rozmarino natų. Chanel Allure Homme Sport" aromato sudėtyje yra citrusinių vaisių, šalavijų ir sandalmedžio natų. Hugo Boss Bottled Ocean" – citrusinių vaisių, cinamono ir odos natos. Kvepalai vyrams iš AmourD’evil – geras pasirinkimas dovanai mylimam vyrui.

Categories
Statyba

7 priežastys, kodėl šilumos siurblys yra idealus šildymo ir vėsinimo sprendimas jūsų namams

Šiluma namuoseTikriausiai žinote, kad šilumos siurbliai yra puiki namų šildymo ir vėsinimo priemonė. Taip pat tikriausiai žinote, kad rinkoje yra daug skirtingų šilumos siurblių tipų. Tačiau kaip žinoti, ar šilumos siurblys yra geriausias pasirinkimas jūsų namams? Šilumos siurblys – dar vadinamas oro šilumos siurbliu – yra įrenginys, kuris perkelia šilumą iš vienos vietos į kitą, perduodamas šilumą iš lauko į vidų arba atvirkščiai. Šilumos siurbliai gali būti naudojami energijos sąnaudoms namuose sumažinti, nes žiemą šiluma perduodama iš lauko į vidų, o vasarą – atvirkščiai. Standartinis padalytos sistemos oro kondicionierius to padaryti negali, nes jis tik vėsina arba šildo patalpų orą. Kita vertus, standartinis šilumos siurblys neturi tokių apribojimų ir gali vienu metu atlikti abi funkcijas…Daugiau info: https://saulesbroliai.lt puslapyje.

Kuo skiriasi šilumos siurblys nuo krosnies?

Šilumos siurblys ir krosnis tiekia šilumą jūsų namuose. Tačiau jie veikia labai skirtingais būdais, todėl svarbu žinoti skirtumą. Krosnis yra degimo įrenginys, kuris degina kurą, kad sukurtų šilumą. Ventiliatoriui valdyti reikia elektros energijos, dažnai jame būna įmontuotas oro drėkintuvas arba oro valytuvas. Šilumai sukurti taip pat reikalingas kuras, pavyzdžiui, dujos arba elektra. Šio įrenginio trūkumas yra tas, kad jį eksploatuoti yra brangu, o šilumos negalima reguliuoti kitaip nei įjungti / išjungti. Kita vertus, šilumos siurblys naudoja elektros energiją šilumai perkelti iš lauko į namų vidų. Jis dažnai apibūdinamas kaip oro kondicionieriaus priešingybė, nes gali būti naudojamas ir žiemą, ir vasarą. Oras vanduo kaina iš Saulesbroliai.lt ir eksperto patarimai.

Categories
Kiti straipsniai

10 dalykų, kuriuos turėtumėte žinoti apie pramogas kruiziniame laive

UAB JovilaKruiziniai laivai laikomi plaukiojančiais miestais, nes juose telpa daug keleivių ir darbuotojų. Kruiziniuose laivuose yra visko – nuo restoranų iki baseinų ir kajučių, todėl keleivių tankumas gali kelti rūpesčių. Siekdami kovoti su kajučių karštine ir skatinti keleivių bendravimą, kruiziniai laivai sukūrė įvairias pramogines programas, užsiėmimus ir pasirodymus svečiams. Šios pramogos būna įvairių formų – nuo dainavimo konkursų iki naktinių komedijų šou ir muzikinių pasirodymų. Šiame tinklaraščio įraše aptarsime 10 dalykų, kuriuos turėtumėte žinoti apie pramogas kruiziniuose laivuose. Kruiziniame laive kiekvienas ras ką nors sau – nuo praturtinimo paskaitų iki žaidimų šou. Peržiūrėkite šį tinklaraščio įrašą ir sužinokite daugiau! UAB Jovila – laivų nuoma už gerą kainą.

Patikrinkite praturtinimo paskaitas

Ilgą laiką būnant jūroje lengva pasijusti atitrūkusiam nuo pasaulio ir patirti kabinos karštinę. Kad padėtų su tuo kovoti, kruiziniuose laivuose dažnai rengiami kviestiniai lektoriai, kurie su keleiviais dalijasi savo žiniomis ir patirtimi. Temos labai įvairios – nuo meno iki mokslo, be to, daugelyje kruizų kviestiniai lektoriai pasakoja apie konkrečias vietas. Kviestiniai lektoriai dažnai pasitelkiami siekiant patobulinti kruizų maršrutus, kuriais keliaujama dideliais atstumais, kad keleiviai galėtų susipažinti su vietomis, kurias jie aplankys. Paskaitos taip pat yra puikus būdas laive susirasti naujų draugų ir sustiprinti esamas draugystes.